مطالب

5. چگونه طبع سودا را درمان کنیم؟اهمیت اصلاح تغذیه در تعدیل مزاج سودا و بهترین دمنوش دفع سریع سودا

5. چگونه طبع سودا را درمان کنیم؟اهمیت اصلاح تغذیه درتعدیل مزاج سودا و بهترین دمنوش دفع سریع سودا

مقدمه: طبع سودا یکی از مشکلات رایج در سیستم گوارش است که معمولا با علایمی همچون سوزش معده، ترشی،فشار در قفسه سینه و سوهاضمه همراه است این مشکل ممکن است بدلیل تغذیه نامناسب استرس سو هضم وناراحتی های معده ایجاد می شود در این مقاله به روش های درمانی برای طبع سودا می پردازیم و اهمیت تغذیه صحیح در تعدیل مزاج سودا را بررسی میکنیم همچنین بهترین دمنوشها که میتوانند به شما در دفع سریع سودا کمک کنند معرفی خواهند شد.
علت طبع سودا: قبل از اقدام به درمان طبع سودا مهم است که علت این مشکل را تشخیص دهیم این ممکن است نیاز به مشاوره پزشکی داشته باشد علت طبع سودا ممکن است بر اساس عوامل زیر تعیین شود :
1- تغذیه نامناسب و مصرف بیش از حد غذاهای ترش و چرب
2. استرس ناراحتی های روحی وروانی
3. عوامل مرتبط با سیستم گوارشی مانند ترشح افزایشی اسید معده
سودا می‌تواند سبب بروز علائمی در افراد شود که مهم‌ترین آن‌ها وسواس، اضطراب، دیدن خواب بد، کدر شدن سفیدی چشم، سوزش معده، بوی بد دهان، تپش قلب خود به خود، تیرگی پوست صورت، یبوست، گرایش به خوردن غذاهای شیرین و گرم، عصبانیت و لجبازی هستند. این عوارض نه‌تنها بر زندگی خود فرد تاثیر می‌گذارند، بلکه می‌توانند سبب آزار اطرافیان شوند؛ به همین دلیل دفع سودا ومصرف غذاهای سودابر برای این افراد باید در اولویت قرار بگیرد.
افرادی که سوداوی هستند، باید تلاش کنند، رژیم لاغری و رژیم غذایی خود را طوری تنظیم نمایند که سودا در بدن آن‌ها افزایش پیدا نکند و به همین دلیل باید از مواد غذایی با طبع گرم استفاده کنند تا مصلح طبع آن‌ها باشد و آن را متعادل سازد. همچنین مصرف غذاهایی که سردی هستند نیز باید به حداقل برسد و در صورت مصرف، باید همراه با میزان کافی مصلح باشد. افزایش سودا در بدن عوارضی دارد که روی سلامتی فرد و همچنین وزن او تاثیر می‌گذارد؛ به همین دلیل باید تلاش کنید با متعادل نمودن رژیم غذایی خود از تجمع سودا و اضافه وزن یا کاهش وزن سریع شدید، خودداری کنید.
اهمیت تغذیه درمانی در تعدیل مزاج سودا تغذیه صحیح و مناسب باعث میشود تا میزان اسید معده در مرزهای طبیغی خود قرار گیرد وطبع سودا کاهش یابد برخی راهکارهای تغذیه درمانی عبارتند از:
  1. مصرف غذاهای سبک و خنک میتواند در درکاهش طبع سودا موثر باشد از مصرف غذا های سنگین و چرب به جای انها بهتر است از میوه ها سبزیجات تازه غلات کامل ماهی وگوشت سفید استفاده کنید
  2. کنترل مصرف غذاهای ترش: غذاهای ترش میتوانند علایم طبع سودا را تشدید کنند بهتر است مصرف غذاهایی مانند لیمو نارنگی ابغوره وسرکه را محدود کنیدیا با مقدار کمتری استفاده کنید
  3. تعادل گرما وسردی: برای تعدیل طبع سودا را تغذیه باید به گونه ای باشد که تعادل میان گرما وسرما در بدن حفط شود مصرف مواد غذایی
در ۱۰ تا ۲۰ سال آینده بیماری‌های ناشی از سودا در جوانان به شدت افزایش می‌یابد به گونه‌ای که جوان‌های زیادی را خواهیم دید که در سنین جوانی به بیماری‌های دوران کهنسالی دچار شده‌اند.
به عبارت دیگر جوانان پیر زیادی خواهیم داشت. برای درمان سودا، دکتر خیراندیش اقدامات زیر را توصیه می‌کنند که می‌تواند به درمان سودا کمک کند:
  • ورزش‌های ملایم و پیاده‌روی روزانه
  • مصرف دارو ضد سودا مانند ماء‌الجبن و سرکه انگبین
  • مصرف غذاهای دفع کننده سودا مانند نخود، انواع شربت‌های ترش و شیرین طبیعی مثل شربت آب لیمو، سوپ با سبزی‌های گرم مزاج، عسل، رازیانه، شلغم، ترب، ترپچه، مرزه، انجیر، آلو شیرین، ترخون، کشمش، فندق، نعنا، مویز، کشمش، گندم، کنجد، بادرنجبویه و…
  • اعمال یداوی مانند حجامت، انواع بادکش‌ها و ماساژها، روغن مالی، زالو اندازی برای درمان غلبه سودا می‌تواند بسیار موثر باشد به شرط اینکه زیر نظر متخصص طب سنتی صورت گیرد‌.
  • گرایش به معنویات مانند تلاوت قرآن، نماز خواندن و سجده طولانی مدت راه بسیار موثری برای رفع سودای مغز است
سودا، افیون بدن است و غلبه آن باعث دردهای مفصلی، ضعف بدن، گرفتگی عروق و غلظت خون می‌شود‌. از عوارض غلبه سودا می‌توان به فشارهای عصبی و مختل شدن رابطه شخص با خود و دیگران اشاره کرد.
پس بهتر است کمر همت را ببندیم و از رفتارهایی مانند خواب بیش از حد زیاد یا کم، نگرانی بیش از حد، غذاهای فریز شده، استفاده زیاد از موبایل و کامپیوتر، خوردن مشروبات الکی، کشیدن سیگار، پرخوری و کم‌خوری و کار پرفشار و بیکاری جدا دوری کنیم. به امید روزی که تمام افراد جامعه به اهمیت مزاج خود پی ببرند.

برای اطلاعات بیشتر وسفارش پک سودا به سایت ما مراجعه کنیدhttps://www.rahesalamati3.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *